lauantai 30. maaliskuuta 2013

meillä on puhelin

neule Seppälä, 12,48€

Hei vaan! ♥ Viime viikonloppuna, tarkemmin sanottuna perjantaina oltii Aliisan kans Justimuksen ja Nost3 & Protron keikalla Kouvolan kuntotalolla!! Oli tosi huikeeta päästä sinne ja nähä ne livenä :3 suunnitelmissa oli mennä ens viikonloppuna Mikkeliin kattomaan niitä uudestaan, mut tietyistä syistä tää homma peruuntu.
Tää viikko onki sitte kulunu Aliisan synttäreiden viettämiseen, kokeisiin, leffojen katteluun, mässäilyyn, mopoteoriakokeen harjotteluun sekä shoppailuun ja vähäsen myös kuvailemiseen ja kavereiden kanssa olemiseen. Tietysti myös pääsiäislomaa on ehitty viettää jo jonku verran! :)

Tänää olin Even kanssa, menin sinne kahentoista jälkeen ja sitte syötii ja mentii ulos kuvailemaa. Saatii paljon enemmän ja vähemmän onnistuneita kuvia =D myöhemmin sitte ku tulin kotii, meiän eteisessä oli hirveesti tavaraa, koska äiti oli päättäny alkaa siivomaan meiän varastoa ja muutama tunti siinä sitte kateltiin, että mitä tavaroita lähtee roskiin ja mitä myydään jne.

Ainii ja eilen illalla mun puhelin lagas kivasti, se väitti että matkapuhelinverkko ei ole käytettävissä, eli siis en pystyny soittamaa, laittamaa viestiä tai käymää netissä tolla puhelimella -.- koitin sammuttaa sen ja avata uudestaa, otin sim-kortinki pois muttei auttanu. Annoin sen sitte olla koko yön kiinni ja aamulla se toimi, mut nyt ku tolla soittaa, ni puheesta ei saa mitään selvää ja ääää ihan tyhmää... samsung♥

Eipä nyt muuta tällä kertaa, viettäkää kiva pääsiäisloma!


ps. viime viikolla käytii Aliisan kans yks päivä kirppiksellä ja sieltä löyty vanha lankapuhelin, jonka sai ilmaseks! En vaan voinu vastustaa kiusausta, oli pakko ottaa toi mukaan, vaikka eihän sillä mitään tee :')

2 kommenttia: